maanantai 21. marraskuuta 2011

YOUNG GUNSIN TOINEN STUDIOALBUMI ULOS HELMIKUUSSA



Brittiläiskvintetti Young Guns julkaisee uuden studioalbumin. Vaihtoehtorockia ja post-hardcorea yhdistelevän kokoonpanon 8. helmikuuta ilmestyvän Bones -kakkoslevyn voima kumpuaa nimensä mukaisesti suoraan luista ja ytimistä. Yksilön sisäiselle rohkeudelle omistettua albumia on kirjoitettu useissa eri maailmankolkissa, kuten Thaimaassa, Espanjassa ja bändin kotikaupungissa High Wycombessa. Levyn kantavat teemat ovat ristiriitojen värittämät: niissä liikutaan vahvuuden ja haavoittuvuuden, ystävyyden ja menetyksen sekä kepeyden ja raskassydämisyyden välimaastossa.

Vuonna 2009 kiitellyn esikois-EP:nsä Mirrors julkaissut Young Guns ponnahti laajempaan tietoisuuteen All Our Kings Are Dead -debyyttialbuminsa myötä kesällä 2010. Sitä seurasivat lukuisat keikat ja lehtien kansijutut paitsi bändin kotimaassa Iso-Britanniassa, myös mm. Australiassa, jossa bändi esiintyi syksyllä 2011 Van Halenin ja Alice Cooperin kaltaisten rock-suuruuksien rinnalla.

Tuleva albumi esittelee lukemattomilla keikkalavoilla ja äänitysstudiossa saumattomasti yhteen hitsautuneen kokoonpanon. Kokemuksen tuoma varmuus ilmenee myös demokraattisessa biisintekoprosessissa, johon kaikki bändin jäsenet ottavat osaa. Tuloksena on ihmeellisen vaivattoman kuuloinen albumillinen räjähtäviä rock-hymnejä, jotka paljastavat Young Gunsin todellisen potentiaalin.

Young Guns - Bones 8.2.2012

1. I was born, I have lived, I will surely die.
2. Dearly Departed.
3. Bones.
4. Towers (On My Way)
5. Hymn For All I've Lost
6. You Are Not
7. Brothers In Arms
8. Learn My Lesson
9. Everything Ends
10. Interlude
11. Headlights
12. Broadfields


Young Guns Suomessa:

4.3.2012 Gloria, Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti