maanantai 9. huhtikuuta 2012

Viikon Spotify: The Menzingers - On The Impossible Past


Viikon Spotifyna on tällä kertaa The Menzingers yhtyeen upouusi levy On The Impossible Past. Scrantonista Pennsylvaniasta ponnistava Punk-bändi on ainakin meikäläiselle ollut melko tuntematon tähän päivään asti.

The Menzingers on kuitenkin julkaissut vuonna 2007 startanneesta urasta lähtien kolme levyä ja viimeisimpänä siis On The Impossible Past.

Epitaphin kanssa levytyssopimuksen tehnyt porukka sai aika vuolasta ylistystä levymerkin perustajalta ja Bad Religionin kitaristilta Brett Gurewitzilta:

"These guys play the kind of pure punk rock that I grew up with. They are seriously talented songwriters and I'm happy to welcome them to the Epitaph family. I think the band is a great fit here"

Jos tätä nyt johonkin pitäisi verrata niin The Menzingers tuo mieleen häilyvästi Gaslight Anthemin ja Against Me!:n, jonka kanssa The Menzingers on kiertänyt viime aikoina.

Itse ainakin tykästyin levyyn ensi kuuleman jälkeen niin paljon, että levy on sen jälkeen ollut "tehosoitossa". Pitänee myös tutustua bändin vanhempaan tuotantoon, ainakin On The Impossible Past -levyn perusteella odotukset ovat korkealla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti