perjantai 8. kesäkuuta 2012

THE DARKNESS JULKAISEE UUDEN "HOT CAKES" ALBUMINSA 22.8.12



Brittiläinen häpeilemätöntä ja kimaltelevaa glam ja hard rockin sekoitusta soittava The Darkness teki paluun viime vuonna ja valmistautuu parhaillaan julkaisemaan kolmannen albuminsa elokuun 22. Kaksi albumia "Permission to Land" (2003) ja "One Way Ticket to Hell... and Back" (2005) aiemmin julkaissut yhtye tuli tunnetuksi huikeista keikoistaan sekä "Get Your Hands off My Woman", "Growing on Me", "I Believe in a Thing Called Love", "Love Is Only a Feeling" sekä "One Way Ticket" hiteistään. "Permission to Land" -debyyttiä on myyty pelkästään yhtyeen kotimaassaan nelinkertaiseen platinaan vaadittava määrä eli yli 1,3 miljoonaa kappaletta.

Yhtyeen hajottua vuonna 2006 vokalisti Justin Hawkinsin lähdettyä bändistä, jäljelle jääneet jäsenet perustivat The Stone Gods -yhtyeen. Justin löysi pian muusikkoja ympärilleen Hot Leg -nimen alle. The Darknessin alkuperäiset jäsenet Justin Hawkins, Dan Hawkins, Frankie Poullain ja Ed Graham ilmoittivat kuitenkin palaavansa yhteen maaliskuussa 2011 ja soittivat ensimmäisen paluun jälkeisen keikkansa Download festivaaleilla kesäkuussa 2011. Tämän jälkeen yhtye on esiintynyt loppuunmyydyillä kiertueille niin Englannissa, Yhdysvalloissa kuin Australiassakin.

Maistiasta tulevasta yhtye tarjoilee kotisivuillaan kappaleella "Every Inch of You". Albumin ensimmäinen pian julkaistava singlelohkaisu on kuitenkin "Everybody Have a Good Time" -kappaleesta. "Hot Cakes" tuotantovastuussa on Justin ja Dan Hawkinsion lisäksi toiminut Nick Brine ja sen on miksannut Bob Ezrin.


"Hot Cakes" biisilista


1. Every Inch of You
2. Nothing's Gonna Stop Us
3. With A Woman
4. Keep Me Hangin' On
5. Livin' Each Day Blind
6. Everybody Have A Good Time
7. She Just A Girl Eddie
8. Forbidden Love
9. Concrete
10. Street Spirit
11. Love Is Not The Answer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti