perjantai 8. kesäkuuta 2012

KUVITTELE OCEANIAThe Smashing Pumpkins pyytää fanejaan inspiroitumaan uuden Oceania-albumin biiseistä. Bändi on jo pitkään ollut tunnettu paitsi musiikistaan, myös visuaalisuudestaan, kuten rajojarikkovista musiikkivideoistaan, sekä unohtumattomista albuminkansistaan. Nyt bändi haluaakin aktivoida taiteellisia fanejaan ja kehottaa heitä tekemään persoonallista taidetta, jonka aiheena ovat Oceanian biisien nimet.

Tätä ideaa bändi lähti puskemaan läpi sosiaalisessa mediassa. Fanit voivat luoda kuvitusta mille tahansa albumin 13 kappaleelle ja jakaa teoksiaan #SPoceania –hashtagin avulla Instagramissa, Pinterestissä, Deviantartissa, Facebookissa ja Twitterissa. Ainoa kriteeri on ammentaa inspiraatiota jostain levyn kappaleen nimestä.
Bändi itse aikoo myös jakaa, tykätä, repostata ja uudelleenpinnata fanien teoksia The Smashing Pumpkinsin virallisilla sosiaalisen median kanavilla. Jotkut teoksista voivat myös päätyä bändin nettisivuille.

Fanit voivat käyttää hyödykseen kuvia, maalauksia ja sanoja tuodakseen esille oman visionsa jostakin OCEANIAn kappaleesta. Biisilistalla komeilee 13 taiteen paloa ruokkivaa titteliä: “Quasar,” “Panopticon,” “The Celestials,” “Violet Rays,” “My Love is Winter,” “One Diamond, One Heart,” “Pinwheels,” “Oceania,” “Pale Horse,” “The Chimera,” “Glissandra,” “Inkless” ja “Wildflower.”

Lisätietoa tempauksesta löytyy bändin virallisilta nettisivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti