keskiviikko 8. syyskuuta 2010

I've seen...

Turkulaisen musiikin tulevaisuus? Onko se täällä?


Tiedotetta pukkasi keskiviikon kunniaksi:

-----


Humalistonkasi Open Stage!

Turun Klubi avaa ovensa uusille bändeille

Turun Klubilla aletaan järjestää bändi-iltoja tuoreille yhtyeille. Ensimmäinen Humalistonkasi Open Stage -tapahtuma koetaan Ilta-kerroksessa tiistaina 5. lokakuuta. Sen jälkeen uusi musiikki soi joka kuukauden toisena tiistaina.

Ilmaisissa Humalistonkasi Open Stage -illoissa ei ole tyylirajoituksia. Jokaisessa tapahtumassa esiintyy kolme ehkä jopa ennennäkemätöntä orkesteria. Soittoajat ovat klo 20.30, 21.15 ja 22. Ilta-tilan ovet avautuvat kello 20 ja ravintolaan on 18 vuoden ikäraja.

Klubilla pääset kurkistamaan turkulaisen elävän musiikin tulevaisuuteen.

Bändien ilmoittautumisia Humalistonkasi Open Stageen ottaa vastaan Jan Trygg, joka antaa mielellään lisätietoa uudesta tapahtumasta.
jan.trygg@paaruoka.com
www.paaruoka.com

--------------------

Toivottavasti ottavat tuulta alleen oikein kunnolla. Turussa ei olekaan avointa lavaa juuri nähty sitten muutama vuosi sitten kuopattujen akustisten iltojen, joissa Isoja Nimiä lämppäsi paikalliset tuntemattomuudet. Parhaimmillaanhan tuollaiset häppeningit ovat varsin mieltä ylentäviä.

Vielä kun päästäisiin sellaiseen tilaan, jossa bändit saattaisivat syntyä siinä hetkessä, kun lavalle noustaan. Se vaatisi tietysti vähän jo rutiinia soittajilta, mutta ajatus on niin kaunis.

1 kommentti: