torstai 28. heinäkuuta 2011

Keikalla: Samae Koskinen @ DBTL, Linnateatteri


DBTL starttasi keskiviikkona kunnolla käyntiin. Samae Koskinen soitti ensimmäisen DBTL-keikkansa tänä vuonna saunan kaltaisessa Linnateatterissa. Toinen mahdollisuus tarkistaa miehen keikkakunto osuu perjantaille, jolloin hän nousee Klubin lavalle perjantaina Taikabändeineen.

Samae Koskisen Linnateatterin keikka koostui enimmäkseen Kuuluuko, kuuntelen -levyn kappaleista, jotka toimivat soolona ja akustisesta yllättävän hyvin. Niin hyvin että täytyykin kaivaa levy takaisin kuunteluun tauon jälkeen.


Keikan aikana kuultiin hittibiisien lisäksi kaksi kokonaan uutta kappaletta. Samae on palaamassa studioon piakkoin ja kuullun perusteella on lupa odottaa todella kovaa levyä.


Keikan jälkeen Koskinen oli tyytyväinen keikkaansa, vaisuhkosta yleisömäärästä huolimatta. DBTL:ssä on tänä vuonna muutettu aikatauluja klubien suhteen ja voi olla että on syytä miettiä uudelleen artistien myöhäisia esiintymisaikoja, sillä ihmiset eivät ole kahden päivän perusteella löytäneet tietään klubeille toivotulla tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti