keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Video: Jantso Jokelin - ReedBeat

Turku Rock Cityn hyvä ystävä Jantso Jokelin jutteli taannoin halustaan yhdistellä beatboxaamista ja huuliharpun soittoa. Oheisesta musiikkivideosta sopii tsekata, miten juttu tehdään hyvin. Parhaillaan Jantso valmistelee uutta materiaalia Ataturk Bandille. Levyä olisi tarkoitus siirtyä äänittämään studioon syksymmällä.



Kannattaa myös tsekata kansainvälisessä yhteistyössä taannoin tehty Lemon Days.



Myöhemmin syksyllä tällä ohjelmapaikalla on tulossa myös allekirjoittaneiden tekemä Jantso Jokelin minidokkari. Tästä lisää tuonnempana. Sitä odotellessa kannattaa tutustua TRC:n ja Jantson aikaisempiin edesottamuksiin.

2 kommenttia:

  1. Juutuubissa sanotaan videon kuvailussa, että olisi kuvattu Tampereella. Mikä kyllä selittäisi sen, ettei nuo paikat kauhean tutuilta näytä.

    VastaaPoista
  2. Tampere it is. Epäilyttävästi samankaltaista maisemaa oli ja osittain on edelleen löydettävissä Turusta Aurajoen suulta mihin ovat rakentamassa hienostokortteleita nyt. Jantson kanssa käydyn sähköpostittelun jäljiltä myös teksti on nyt ajan tasalla. Alkukesästä päällimmäisenä työn alla olleet soolokuviot mm. ovat siirtyneet myöhempään tulevaisuuteen Ataturkin tieltä.

    VastaaPoista