keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Arkistosta: Jantso Jokelin vetää hyvin

Joulusiivouksen yhteydessä TRC:n arkistosta löytynyttä...

Joulun lähestymiseen kuuluu kiinteänä osana joulusiivous. Sen voi tehdä toki mielekkäämminkin kuin tarttumalla tiskiharhaan tai pölyhuiskuun.

Tässä tapauksessa se tarkoittaa arkiston (puhelinta muistin, tietokoneen kovalevyn, äänityskaluston
jne.) läpikäymistä. Kuluneen vuoden varrelta on jäänyt monenmoisia muistijälkiä, jotka ovat syystä tai toisesta unholaan.

Vuoden viimeisinä päivinä holvin ovet potkaistaan kunnolla auki. Onpahan sitten ensi vuotta varten pöytä putsattu. Seuraavan parin-kolmen viikon aikana siis tuuletetaan ja tartutaan unholaan jääneeseen materiaaliin.

------------------

Jantso Jokelinin soittoa ja mielipiteitä kuultiin blogissa useampaan otteeseen viime keväänä. Ohessa pari taltiointia Jantson maaliskuiselta keikalta varsin pienen ja tiiviisti pakkautuneen kuulijakunnan edestä.

Sonny Boy Williamson kakkosen Eyesight To The Blindista on oman versionsa aikanaan saattanut levylle myös The Who, vaikka sävellys Tommylla julkaistulla biisillä menikin isosti uusiksi. Jantson näkemys on enemmän Sonny Boyn suuntainen.





Samaisella maaliskuun keikalla kuultiin myös Jantson täällä blogissakin esittämä Blind Lemon Jeffersonin All I Want Is Pure Religion hieman päivitettynä versiona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti