torstai 4. elokuuta 2011

Torstaiduo: Lie To Me


Tom Waitsin Lie To Me 2006 julkaistun Orphans-boxin. Lie To Mestä tehtiin myös virallinen video. Biisi tehtiin, kuten lähes kaikki Waitsin biisit 80-luvulta lähtien, yhteistyössä Waitsin vaimon Kathleen Brennanin kanssa.Bryan Adams julkaisi Lie To Me-nimisen rakkausballadin 1998 ilmestyneellä On a Day Like This-levyllä. Mutta koska siitä ei löydy videota, pistetään tilalle Jonny Langin vuotta aiemmin ilmestyneen Lie To Me-levyn nimiraidasta tehty video.

30 kuluvan vuoden alulla täyttänyt Lang oli 90-luvun lopulla "seuraava suuri valkoinen blues-kitaristi". Kelpo uran mies onkin tehnyt, mutta suurille massoille mies on jäänyt lopulta odotettua tuntemattomammaksi. Viime vuosina hän onkin lähinnä vieraillut erinäisten artistien levyillä kuten viime vuonna julkaistulla Cindy Lauperin paluulevyllä.P.S.

Luonnollisesti myös Bon Jovi on tehnyt Lie To Me veisun. Se ilmestyi 90-luvun puolivälissä These Days-albumilla. Imelähkö rakkausballadi ei kuitenkaan pystynyt syrjäyttämään aiemmin julkaistua Always-viisua, kun tapeltiin limudiskojen illan viimeisen hitaan paikasta. Onneksi bändi sai harjoitella sointukiertoja, joita käytettiin pari vuotta myöhemmin Armageddon-leffan soundtrackilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti