sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Summer In The City

Polttaa kesäkakatu miestä...





Se on nyt, ainakin väliaikaisesti. Kesä nimittäin. Jopa siinä määrin, että ensimmäiset ovat jo ehtineet valittaa kuumuudesta ja toivoa pikaisesti saapuvaa talvea. Itse en kuulu heihin.

Ei ollut kuitenkaan tarkoitus kirjoittaa sen enempää Lovin' Spoonfulista, Dannysta, elohopean olemuksesta kuin omista (fantastisista) kesäsuunnitelmistanikaan. Eniten tämä osuu kuitenkin liittyy viimeksi mainittuun.

Tämänkin bloggarin tietoisuuteen on nimittäin ehtinyt tämän vuoden Urbaanin kesäloman ohjelmisto. Viime vuoden tapaan myös tämän vuoden ohjelmisto herättää tyytyväistä hyrinää. Kirjakahvilan piha täyttyy kaikenmoista Urbaani kesäloma on paitsi tapahtumapaikaltaan ja yleiseltä fiilikseltään toimiva konsepti, osoittaa myös, ettei hyviin bileisiin välttämättä tarvita ihan loputtomasti rahaa.

Näillä festivaaleilla myös monipuolisuus kukkii. Kokonaisuudessaan ohjelmaan pääsee tutustumaan täällä. Toimitus suosittelee jyrkästi osallistumaan kekkereihin.

P.S. 16. toukokuuta jää elämään surun päivänä musiikkimaailmassa, sillä Ronnie James Dio on poistunut lopullisesti stagelta. R.I.P.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti