perjantai 15. lokakuuta 2010

Newsflash: Little Steven goes movies

Tieto tämän hetken mielenkiintoisimpiin lukeutuvan (musa)leffaprojektin olemassa olosta rantautuu näköjään Suomeenkin. Helsingin Sanomista siteeraten:

"Tv:n klassikkosarja Sopranosin ohjaaja David Chase ja sarjassa näytellyt Little Steven Van Zandt palaavat yhteistyöhön. Duo siirtyy nyt elokuvan puolelle tekemään filmin, joka kertoo 1960-luvun rock'n'roll-kuvioissa aikuistuvasta bändistä.

Vielä nimetön filmi on Chasen debyytti pitkän elokuvan ohjaajana.

Tuottajan pestin saanut Van Zandt vastaa myös elokuvalle valittavasta musiikista. Tämä on luontevaa, tunnetaanhan Little Steven ennen muuta Bruce Springsteenin yhtyeen kitaristina"



Maailman medioissa asiasta oli juttua jo keskikesän paikkeilla. Mielenkiintoinen hanke yhtä kaikki, jolle toivoo pelkästään menestystä. Sopranos oli hieno sarja (eikä pelkästään toistuvien Bruce-viittausten takia) ja nimi taannee sen, että myös Suomessa leffa saanee valmistuessaan jonkunmoista huomiota.

Viikonlopun kunniaksi eräs mainio klippi. Kuulemma tuo Bruce-laina tuli aivan "ohi käsikirjoituksen" ja Stevenillä oli naurussa pitelemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti