torstai 24. helmikuuta 2011

Torstaiduo: Road To Nowhere


Talking Headsin vuoden 1985 julkaistu Little Creatures oli edes vuoden suurimmista arvostelu- ja myyntimenestyksiä. Se valittiin mm. Village Voicen äänestyksessä vuoden 1985 parhaaksi albumiksi. Levy oli parhaillaan Jenkkilistan kuutosena. Rolling Stone puolestaan valitsi levyn kannen vuoden kanneksi.

Road To Nowhere oli tuon levyn päätösraita ja eräs newyorkilaisbändin suurimmista hiteistä. Billboardin listalla biisi oli parhaimmillaan sijalla 25 ja Brittilistalla kuudes.

Biisin ovat vuosien saatossa coveroineet mm. Editors ja Flying Pickets.

Videon biisintekijä David Byrnen kanssa ohjasi Stephen R. Johnson.



Ozzy Osbourne teki Road To Nowhere -kappaleen 90-luvun alussa, kun ei vielä reality-telkkarista tiedetty mitään. Sooloalbumi No More Tears ilmestyi 1991. Road To Nowhere oli levyn päätösraita. Biisi julkaistiin singlenäkin. Parhaimmillaan se käväisi Billboardin listalla peräti kolmantena.

Ozzyn kanssa biisin kirjoitti Ozzyn bändissä vaikuttanut kitaristi Zakk Wylde sekä Mötorheadin nokkamies Lemmy Kilmister.



P.S.

Bullet For My Valentine on myös julkaissut Road To Nowhere -nimisen kappaleen 2008. Sillä ei ole sen enempää Ozzyn kuin Talking Headsinkaan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti