torstai 15. heinäkuuta 2010

Haastattelussa: Frank Turner

Rock City boys Mies mustissa & Daddy Cool were privileged to have a chat with Frank Turner just before his gig in Ruisrock. So ladies and gentleman here it is uncut!

Ehkä maailman mukavin muusikko, Frank Turner antoi Rock Cityn pojille haastattelun juuri ennen Ruisrockin keikkaa. Arvoisat lukijat tässä se on leikkaamattomana!


Part 1. / Osa 1.



Part 2. / Osa 2.



Photographs of the second part were taken by Jani Mesikämmen.

Toisen osan kuvat on ottanut Jani Mesikämmen.

3 kommenttia:

  1. Olisi ehkä kannattanut leikata vähän noita vastausten jälkeisiä takelteluja, mutta muuten kyllä hyvää settiä.

    (Ja mulla kyllä on se Austin Lucas -splitti, jolla Frankin Thunder Road -versio on. Ja ainakin yksi live-versiokin löytyy digitaalimuodossa. Sitä alkuperäistä seiskaa voinee yrittää hankkia esimerkiksi tuolta: http://www.vinylcollective.com/under-the-influence-series/)

    VastaaPoista
  2. Munkin mielestä meikän sössötystä olisi voinut leikata vähemmälle.

    Teknisen vastaavan puolustukseksi todettakoon, että ääni ja kuva olivat eri lähteestä ja muun kiireen keskellä niidenkin yhteen sovittaminen oli ilmeisesti hieman aikaa vievää. Lisäksi saksiminen olisi luultavasti aiheuttanut töksähtelemistä.

    Ja on se ainakin Try This At Home -periaatetta noudattaen tehty. Tekijöillä oli hauskaa :)

    VastaaPoista
  3. Huomasin muuten ohimennen, että digitaalimuodossahan tuota Thunder Roadia kaupitellaan useammassakin alan liikeessä, esim. siinä isossa omenalogoisessa ja tuolla: http://fi.7digital.com/artists/frank-turner/under-the-influence-vol-8/

    Jos kärsit vinyylifetissistä, siihen en voi apuja tarjota. Sen sijaan voin kyllä lähettää jotain kautta sen torontolaisen radiokanavan soolokeikalta napatun version, jonka alussa on maailman pisin biisitoiveen hylkäys.

    VastaaPoista